prelaunchX Invitation: You're invited to join prelaunchX

Hubungi Kami

My photo
Johore, Malaysia
Selamat datang ke NDZ blog Kak Azzah dan Kak Aton . Kami ingin berkongsi rahsia kecantikan dengan anda semua. Marilah bersama-sama kami menjana pendapatan dan disamping memelihara kecantikan wajah ciptaan-Nya. Semoga dengan wujudnya blog ini akan dapat mengeratkan lagi ukhwah dan silaturahim antara kita. Walau diutara mahu pun diselatan, jauh ketimur hingga ke barat kita dapat tetap dekat dihati. Selamat melawati blog NDZ cosmetic. Wassalam.. Sesiapa berminat boleh hubungi Kak Azzah 019-7175992 Atau Kak Aton 019-7042502

Monday, January 4, 2010

Rahsia kecantikan wanita terbongkar












Ndz - Nur Darwisyah Zaakirah

Pengenalan :

NDZ kosmetik terdiri daripada set cream dan sabun pencuci muka yang dikembangkan dengan teknologi terkini dengan bahan-bahan semulajadi yang bermutu tinggi. Cream ini bekerja secara efektif dengan meresap ke dalam kulit untuk memperbaiki tekstur kulit, membantu mempercepatkan pertumbuhan jaringan kulit baru, mengurangkan bintik-bintik hitam , bekas jerawat dan jeragat yang degil.

NDZ juga merupakan kosmetik keluaran muslim, bersih , suci dan halal digunakan tanpa sebarang keraguan.















Keistimewaan NDZ :

Mengandungi paduan Ekstrak Mutiara, Akar Kayu Manis dan Vitamin B3 yang terbukti efektif membuat wajah tampak lebih putih, cerah dan berseri.

Diperkaya dengan Lanolin. Bahan ini merupakan pelembab yang berkhasiat untuk menjaga kelembutan dan kehalusan kulit, mencegah iritasi bahkan mampu memperlambatkan terbentuknya kerutan dan garis halus pada wajah akibat penuaan.

Dapat melindungi kulit dari sinar matahari. Sinar matahari boleh menyebabkan kekeringan pada kulit dan menimbulkan bintik-bintik hitam pada wajah.

Extra keistimewaan Ndz Stokis Kak Azzah & Kak Aton telah dimasukkan dengan ‘ Aura Seri Wajah’ yang dapat menambahkan kecantikkan dan keserian wajah anda.

Sesuai digunakan untuk wanita dan lelaki.

" BERI BUKTI , BUKAN JANJI "

HANYA DALAM MASA 2 MINGGU BAGI KULIT TERUK TERMASUK JUGA RESDUNG.
UNTUK KULIT KUSAM HANYA 1 MINGGU SAHAJA .

CUBALAH!, ANDA AKAN MERASAI KEBERKESANANNYA,
INSYAALAH

BERSEDIA MENERIMA TEMPAHAN DARI SELURUH MALAYSIA.

Berminat Untuk Tempahan dan Ingin Menjadi Pengedar Ndz

Sila Hubungi :
Azzah Hadi
Di Pantai Medivest Sdn. Bhd
Service Centre, Hospital Mersing,
86800 Mersing,
Johor Darul Takzim
Tel : 019 7175992

Rumah : 88, Jalan Dato Mohd. Ali,
86900 Endau ,
Johor Darul Takzim
Tel : 07 7944179

Kedai : Kedai Gunting Rambut A7J
Hubungi Jamal : 019 7175962

Kak Aton
Di Pantai Medivest Sdn. Bhd.
Service Centre, Hospital Kota Tinggi,
81900 Kota Tinggi, Johor
Tel : 019 7042502

9 comments:

  1. hi
    can i know where can i get this product in Singapore?

    ReplyDelete
  2. SANGAT BERKESAN,, THX NDZ ;)

    ReplyDelete
  3. sy tak pernah try lg..tp ada kwn tu dh pakai cun tue...bersih je muka die.sy takut ikut darah juga..darah kotor tu yg keluar jerawat..

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Rm brp klu krim siang n sabun. Coz kt cni sy confuse. Ad 2 harga..

    ReplyDelete
  6. Product NDZ ada tak di pontian ? saya mula berminat untuk membeli nya setelah melihat hasil nya dari kawan saya sendiri yang menggunakan product ini .

    ReplyDelete
  7. Sy dah pakai set NDZ masuk 3minggu, alhamdulillah... Selepas 2minggu pakai..bekas jerawat/bintik hitam dah beransur hilang..
    Terima Kasih NDZ!

    ReplyDelete
  8. Recommended!!
    Saya umur 32, pun dah guna hampir sebulan..bekas jerawat nampaknya makin hilang.
    Mama saya berumur 63, jeragat n jerawat kecil pun hilang...muka dah tak gatal2 :)
    NDZ sgt berkesan!!
    Kami 1family percaya NDZ :)

    ReplyDelete

Video Call